Despre noi

VideoMAG Smart Solutions este o companie cu capital 100% romanesc ce se remarca pe piata din Romania de aproape 20 de ani prin calitatea deosebita a lucrarilor executate in domeniul securitatii bunurilor si sigurantei persoanelor.

DETECTIE SI AVERTIZARE LA INCENDIU 

     

 Compania noastra este autorizata IGSU pentru efectuarea lucrarilor de instalare si   intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. 

cele mai eficiente solutii pentru prevenirea dezastrelor

Cu cat mai repede se face detectia unui incendiu cu atat mai bine se poate actiona in vederea evitarii unui dezastru. Detectia timpurie si cu acuratete a unui potential incendiu este esentiala, de aceea promovam echipamente cu adevarat eficiente si adaptate tehnologic la cele mai inalte Standarde Europene de calitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VideoMAG.ro comercializează o gamă variată de sisteme de securitate: camere video de inalta calitate, sisteme de videointerfonie si control acces. Ne adaptam constant la cerintele pietei si venim mereu in intampinarea clientilor nostri cu solutii personalizate. Avem departament tehnic cu experienta de aproape 20 de ani in implementarea de sisteme de securitate, gata in permanenta sa raspunda oricarei provocari in acest domeniu.
Scopul fundamental al platformei de comert electronic VideoMAG este sa asigure produse si servicii de o asemenea calitate, incat clientii sa beneficieze de produse deosebite si servicii la cel mai inalt nivel de profesionalism.

 

Date Firma:
S.C. VideoMAG SMART Solutions S.R.L
RO 42597525

J40/6033/2020

Str. Valea Cascadelor nr 21-23,
Pavilion Administrativ, et 1, camera 4, Sector 6, Bucuresti.